Hvad er Network Marketing

Netværk marketing er mange ting, nogle mere seriøse end andre. Lær her om Netværk Marketing, begreberne og hvad du skal se efter for at få succes.

Personlig Franchise

Hvordan Juice Plus+ udnytter fordelene ved Netværk Marketing i form af en Personlig Franchise og hvad det betyder for dig.

Vores forretningsmodel

Enkel oversigt over, hvad det kræver at komme igang med at distribuere JuicePLUS+ produkterne. Hvad gør vi i HealthAdvocate for at hjælpe dig?

En sikker vej til succes som selvstændig

Med mindre man spiller på lotto, så afhænger chancen for succes af den indsats, man lægger for dagen. At starte som selvstændig kræver, at man lægger planer og følger dem, bruger de værktøjer man får stillet til rådighed – og er villig til at lære.

Når du starter din egen Personlige Juice Plus+ franchise, får du alt dette stillet til rådighed næsten uden det koster noget.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig i gang her på disse sider.

Om os

Vi har været beskæftiget med Network Marketing siden begyndelsen ’90-erne.

Vi havde en af de første hjemmesider, der bekrev konceptet, og neutralt underviste i de forskellige former.

Vi har startet den danske afdeling op af et Network Marketing firma, hvor vi stod for alt, lige fra priser, til manualer og præsentationer.

Vi har nu været distributører af JuicePLUS+ produkterne siden 1998.

Vi, og JuicePLUS+, satser meget stærkt på en etisk og sund forretningsmodel, som vi kan stå inde for.

Har i mere end 10 år været mentor for nyopstartede og selvstændige.

 • Mission

  Ønsket om at gøre Network Marketing til en anerkendt forretningsmodel.

 • Oplysning

  Oplyse og forklare om Network Marketing, så der skabes forståelse for modellens virkemidler og dens fordele.

 • JuicePLUS+ og Network Marketing

  Vise hvordan JuicePLUS+ bruger modellen på den mest etiske og ansvarlige måde.

 • Vores Team

  Hjælpe vores forhandlere til at få mest muligt ud af modellen, så deres JuicePLUS+ forretning kan blomstre og blive sund og stærk.

Hvad siger andre om os?

Hvis nogen er en fremragende ambassadør for deres brand er det Per Bressendorff. Han udstråler vitalitet, selvfølgelig fordi hans helbred er understøttet af JuicePLUS+, men ikke mindst fordi han har energi til at arbejde med dig om starten af din virksomhed. Uanset om det er en JuicePLUS+ virksomhed eller helt anden forretningsmodel.

Per og hans kone driver deres JuicePLUS+ forretning på en yderst etisk og professionel måde, og jeg har været meget imponeret over Per og på den måde, at han presenterer sig selv og virksomheden.

Tag kontakt til Per – du vil ikke blive skuffet.

Jeg har kendt Per siden 2003 som samarbejdspartner med JuicePLUS+. Hans sans for detaljer og organisatoriske færdigheder har vist uvurderlige utallige gange.

Per er uden tvivl en af de få personer jeg kender som har forklaret NM i et enkelt og forståeligt sprog, uden det er blomstret med fine ord.

Hvis ud vil vide mere om NM, er Per den du skal tale med.

Det er tydeligt at mærke passionen i både Per og Anne-Margaret, og deres måde at præsentere produktet og forretningsmetoden har jeg altid oplevet som meget åben og ærlig. Tillid, varme og ro er det man mærker, når man møder og snakker med Per og Anne-Margaret. De tager sig tid til at fortælle og forklare omkring konceptet på en rolig og faglig stærk måde – man mærker, at passionen og hjertet er på rette sted, og det handler ikke kun om penge. Vigtigst af alt er, at de har stærke værdier og en god etisk tilgang til at tilbyde andre den samme mulighed for at gøre network marketing til en forretning.

Visit Us On Facebook