Hvad er

VORES FORRETNINGSMODEL?

Vi har i HealthAdvocate arbejdet med JuicePLUS+ siden 1998, så vi har efterhånden fået rigtigt megen erfaring i at hjælpe nye forhandlere i gang. I det følgende kan du læse lidt mere om, hvad du kan forvente, hvis du kommer med i vores team.

Det eneste krav vi stiller til nye forhandlere, er at de er villige til at lære. Og prøve den måde vi foreslår at gøre det på, før de begynder at opfinde egne måder, eller argumentere ud fra tidligere erfaringer. Vi arbejder med så mange mennesker, med så megen god erfaring fra tidligere i deres liv, at det ville være helt uoverskueligt at tilpasse alt hvad vi har lært over årene, hver gang nogle kommer med nye ideer. Det skal ikke forstås negativt. Vi er meget interesseret i nye ideer og tager gerne imod dem med kyshånd – vel at mærke, når de gennemprøvede metoder er afprøvet på egen krop, og vi kan diskutere eventuelle ændringer ud fra de nye erfaringer.

Så’n gør vi det …

Grundlæggende viden

Det er vigtigt at vide, hvad man går ind til. Derfor bruger vi den nødvendige tid på at gennemgå spørgsmål til konceptet og snakke om, hvad du forventer at få ud af det, og hvad vi kan hjælpe med.

Der er naturligvis også en kontrakt, som skal skrives under. Kontrakter skal man selvfølgelig tage alvorligt, men når det er sagt, har vi aldrig hørt om nogen, der har haft brug for at hive den op ad skuffen.

Vi bruger dog lidt tid på at gennemgå, hvad man må og ikke må, især på de sociale medier. Det er også vigtigt at vide, hvad man må og ikke må for både forbrugerombudsmanden og sundhedsmyndighederne. Vi værner alle om produktets image og ønsker ikke, at en over-ivrig ny distributør skader dette.

Du får to websites stillet til rådighed. Den ene er den du giver til kunder så de kan bestille hos dig, og den anden er din egen administrations side, hvor du kan lægge ordrer ind, starte nye forhandlere og se hvordan det går dig.

Noget af de første vi gør, er at lære dig at bruge disse. (billedet her er fra den website du får at vise dine kunder).

Værktøjer på nettet

Network Marketing - værktøjer

Vores træningsmateriale

Network Marketing - Training

Den helt store “hemmelighed” ved succesen i Netværk Marketing, er at være duplikerbar. Det vil sige, at måden du lærer at gøre det på, også skal være den måde, du lærer nye forhandlere at gøre det på. Derfor skal man ikke lave om på noget, udnytte for megen af sin egen viden, som andre ikke kan erhverve, eller lave store komplicerede markedsførings tiltag. Det er vigtigt at bruge det materiale, der er og sørge for at ens nye forhandlere, gør det samme.

Vi har været forhandlere siden 1998, og har en af de helt store top distributører Mitra Ray som vores up-line. Så med hendes materiale og JuicePLUS+ materialet er der masser af træningsmateriale. Vi stiller materialet til rådighed for alle vore forhandlere, som er velkomne til at duplikere det.

Nu er vore forhandlere heldigvis godt fordelt rundt omkring i verden, og kan derfor ikke alle komme og sidde med ved vores spisestuebord. Derfor bruger vi mange forskellige måder at træne på.

Ja, vi laver gerne individuelle træningsmøder hjemme hos os, men derudover laver vi webinars, Facebook parties og afholder Skype og Zoom møder. Desuden tager vi normalt til tre eller fire internationale konferencer om året – og vi hjælper gerne forhandlere med på turen.

Alt dette vil du høre mere om, når du bliver forhandler.

Derudover kender vi rigtigt mange andre forhandlere i andre grupper, som vi har et godt samarbejde med. Det vil sige, at vi har mulighed for at invitere vore forhandlere med til træning i andre grupper. Det er så måske ikke helt træning efter vores koncept, men ofte er det også rart med lidt nyt input.

Endelig er der den træning, som udbydes af JuicePLUS+ selv. Den bruger vi, hvor vi finder den relevant og giver gerne hjælp til brug af den, hvis nogle skulle ønske det.

Træningen

Network Marketing - Training

Visit Us On Facebook