Hvad er

PERSONLIG FRANCHISE?

Kort introduktion

The JuicePLUS+ Company har valgt at bruge betegnelsen Personlig Franchise om den måde, de anvender Network Marketing på. På den måde distancerer de sig fra Network Marketing begrebet, og får mulighed for at forklare forskellene. Disse sider vil fremhæve disse forskelle.

Erhvervelse af franchise rettigheder

Med franchise forstår man normalt store kæder som McDonald, Pizza Hut, 7-11. Men der er mange andre kæder, hvor det er mindre kendt, at de er franchise kæder, som f.eks. Søstrene Grenes, Tøjexperten, Spar, Louis Nielsen, Intersport og Skousen.

I alle tilfælde skal der lægges en pæn sum penge på bordet for at komme i gang, og der skal lægges en del af omsætning eller indtjening som betaling til den, der ejer franchise konceptet.

Ved at bruge ordet “Personlig” signalerer JuicePLUS+, at der her ikke er store startomkostninger, og at betalingen til ejeren af konceptet foregår på en anden måde.

Men ellers er konceptet det samme, nemlig at man får retten til at markedsføre et kendt brand, så man ikke skal ud og profilere sig selv og sine produkter, at man læner sig op ad en fælles markedsføring, og at ejeren af konceptet står for en meget stor del af den administration, man som virksomhedsejer ellers selv skulle slås med.

Fordele

Den måde, JuicePLUS+ er opbygget på, giver mange fordele for den, der opretter et personligt franchise.

Der er ingen stor investering til at købe en franchise, kun et mindre årligt administrationsgebyr.

Der er intet behov for salgslokaler, da salget sker fra mange forskellige steder.

Der er intet behov for lagerlokaler, da the JuicePLUS+ Company står for lager og forsendelse.

Der er intet personale. Dine distributører er selv personlige franchisetagere.

Der er intet problem med debitorer, opkrævning eller dårlige betalere, da the JuicePLUS+ Company står for alt dette.

Der er ingen afregning af årligt overskud til franchise ejeren. The JuicePLUS+ Company udbetaler i stedet din del af overskuddet til dig hver måned.

The JuicePLUS+ hovedkontor.

Network marketing - Entrepreneur

Selvstændig

Uanset hvor meget hjælp du får i forbindelse med en Juice Plus+ Personlig Franchise, er det din virksomhed, og det resultat, du opnår, afhænger af dig alene.

Juice Plus+ stiller materiale til rådighed, men du skal selv købe det. Juice Plus+ afholder forhandler træning og møder, men du skal betale for at deltage. Du skal nok lade dig momsregistrere, og være forberedt på at lave regnskab og have en revisor.

Du skal ikke forvente at nogen laver et introduktionsprogram for dig, og at du bare skal sidde og vente på at pengene kommer rullende ind.

Men, hvis du har initiativ til at selv lave en plan, bede om hjælp fra din sponsor/up-line og finde ud af hvor alle ressourcerne er, så er der rigtigt meget hjælp at hente. Husk, at der i systemet er folk, der tjener penge på din succes og som meget gerne vil hjælp dig til at få denne succes. Men det er op til dig at vise, at du tager dette som en seriøs forretning, og at den indsats, som disse personer kommer til at lægge for dagen med at hjælpe dig, ikke vil være spildt.

Hele tiden skal du tænke på, at det du lærer, skal du selv være i stand til at give videre til de forhandlere, du kommer til at sætte i gang.

Der er ikke noget af dette, der er svært – men det kræver at du tager initiativet.

Marketing planen

Alle Network Marketing firmaer har en plan for, hvordan du kommer til at tjene penge. Hos Juice PLUSs+ kalder vi det for vores marketing plan. Planen viser, hvordan man avancerer op igennem graderne. Jo mere omsætning og aktivitet, jo højere bliver de procentsatser man får i provision af den aktivitet, der er i ens netværk.

Nogle vil mene at planen er kompliceret. Det er sikkert rigtigt, hvis man forsøger at lære det hele udenad. Men det tager flere år at avancere til de højeste niveauer, så der er ikke nogen grund til at beskæftige sig med de detaljer til at begynde med.

Vi plejer at give folk et overblik, så de forstår terminologien, og så ser vi på, hvad der skal til for at nå næste niveau.

Vi vil ikke på disse sider gå mere i detaljer med marketing planen. Det kræver, at man sætter sig sammen og gennemgår de dele, der er relevante i forhold til det aktuelle ambitionsniveau.

Network Marketing - Marketing planen

Visit Us On Facebook